Karriere hos FLYT Revisjon

Vi gir deg rom for personlig utvikling

Vi søker revisorer

Vil du være med på vår videre reise om å bli den foretrukne leverandøren til det lokale SMB-markedet innenfor revisjon og revisjonsnær rådgivning?

Erfaren revisor søkes til Flyt Revisjon!
 
Vi i Flyt Revisjon fortsetter å utvikle oss, og nå søker vi etter en revisor med noen års erfaring til vårt kontor sentralt i Hamar! Stillingen er på heltid med oppstart etter avtale.

I dag er vi et team på 11 revisorer som jobber sammen i våre nye kontorer i Vangsvegen og i Lillehammer sentrum.

 

Som revisor hos oss vil du få jobbe med revisjon og rådgivning for små og mellomstore bedrifter. Arbeidet er selvstendig, men du jobber også tett med andre revisorer. Du vil jobbe bredt med ulike bransjer og oppgaver og hos oss vil du få en virkelig stor mulighet til å utvikle deg raskt. Mulighetene til å ta personlig ansvar kommer tidlig.

 

Selvfølgelig vil du få støtte på reisen din. Dels av våre fantastiske medarbeidere og gjennom relevant opplæring. Vi satser stort på individuell utvikling og har stort fokus på å legge forholdene til rette for at hver enkelt av oss skal lykkes i sin karriere.

 

Å jobbe i Flyt Revisjon er å være en del av en veldig likeverdig og prestisjefri organisasjon, hvor alle har en ydmyk holdning til hverandre. Her spiller hver enkelt en viktig rolle og hos oss får du muligheten til å utvikle dine styrker. I våre øyne er du like mye verdt uansett bakgrunn eller om du er nyutdannet eller erfaren.

 


Kvalifikasjoner

Har du jobbet i et revisjonsfirma i noen år og ønsker å fortsette å utvikle deg? Leter du etter innovative løsninger utenfor boksen? Setter du pris på moderne og effektive systemer som gjør arbeidet mer effektivt og trivelig? Vil du være en del av suksesshistorien vår og vokse sammen med oss? Da tror vi du er rett person! Vil du også være med når vi skaper glede og verdi for både våre kunder og oss selv samt for samfunnet, så bør du lese videre!

 


Du har:

·       En fullført bachelorgrad eller mastergrad i økonomi

·       Noen års erfaring fra revisjonsselskap

·       Gode kunnskaper i norsk skriftlig og muntlig

·       En stor interesse for å ville utvikle seg innenfor revisjon og rådgivning

 


Har du også jobbet med små/mellomstore bedrifter er dette et pluss.

For å trives i rollen bør du også ha sans for struktur, være systematisk og kunne veksle relativt raskt mellom oppgavene.
 
Om oss
Flyt Revisjon ønsker å utvikle revisjonsbransjen! Dette gjør vi ved å bruke systemer som er tilpasset den digitaliserte og automatiserte verden vi nå lever i. Vår egen programvare gjør en del av jobben for oss, slik at vi kan fokusere på det morsomme og det som gir verdi for kundene våre. Vi gjør rett og slett revisjonen morsommere og lærerikt ved å fjerne manuelle trinn. Flyt Revisjon er virkelig i forkant av teknologien og utvikler og bruker systemer som setter kunden i fokus.

 

Flyt Revisjon er et rent revisjons- og rådgivningsselskap. Våre kunder er primært små til mellomstore bedrifter og finnes i mange ulike bransjer. Vi er en gjeng med ydmyke revisorer som jobber sammen fra to forskjellige lokasjoner, Hamar og Lillehammer.

 

Hos oss er balanse i livet sentralt. Å jobbe er selvfølgelig viktig, men det er familie, venner og hobbyer også. Som ansatt i Flyt Revisjon handler det ikke om hvor mange timer du jobber, men kvaliteten i arbeidet og kvaliteten på timene. Hvis du har mer tid sammen med dine kjære og gjør morsomme ting på fritiden, er vi overbevist om at du også vil levere bedre arbeid. Dette belønnes i sin tur selvfølgelig med fornøyde kunder. Vår største drivkraft er å ha det gøy på jobben og å gjøre kundene våre fornøyde!

 

Vår kultur er gjennomsyret av ærlighet og nysgjerrighet - både mellom de som jobber sammen, men også i møtet med våre kunder og samarbeidspartnere.

 

Høres det spennende ut?


Ikke nøl med å søke hos oss i dag!

Du kan også ta kontakt med partner i Flyt Revisjon, Silje Vesterbekkmo, på tlf. 90 66 84 44.

Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten, men har en hektisk hverdag? Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, eller send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg.

Søk på stillingen